Hvad er vores vision for P&S?

P&S visionVores mål

Vi leverer det aftalte arbejde til tiden, udført kvalitetsmæssigt korrekt efter vores normale høje standard. Vi har sikkerheden i højsæde med vores engagerede medarbejdere. Vi vil gerne at vores kunder kommer hurtigst muligt tilbage i normal drift for at minimere driftstab.

Petersen & Sørensen har mere end 50 år i marinebranchen med motor overhalinger,  opretning af motor og gear, service af propeller anlæg og ror samt vedligehold af skibes tekniske udstyr såsom, pumper, rørsystemer, hydraulik. Vi udfører stålarbejde af høj kvalitet, samt har vi en kompetent malerafdeling der udfører sandblæsning, mekanisk afrensning efter malerleverandørens anvisninger.

For os er det vigtigt at være en moderne, dynamisk og effektiv arbejdsplads, som tiltrækker og fastholder dygtige engagerede medarbejdere med de nødvendige faglige kompetencer og menneskelige egenskaber.

Gennem fremtidens teknologi, specialisering, og service i særklasse, vil vi fastholde og videreudvikle vores førende position indenfor vore kerneforetninger, som en pålidelig samarbejdspartner, der mestrer morgendagens avancerede teknologi, og udvikler den absolut optimale løsning for vores kunder.


Website © Uptime