Motorværksted

Motorreperation, installation og ombygning af motorer til skibe og både

I vores motorværksted udfører vi reparationer, installationer og ombygninger indenfor marine- og industribranchen.

Marine- og industrimotorer

Vi udfører reparation af topstykker, ventiler, stempler, foringer, turbolader, ladeluftkøler og pumper.

På vores motorærksted udfører vi også honing af foringer med diamantsten. Det giver et specielt honingsmønster, som sikrer stempelringene perfekt smøring mod cylinderforingsvæggen og kvalitetskontrol med elektronisk ruhedsmåler.

Slibning af motorstativ og brændstofkonsoller med Chris marine udstyr og diamantsten. Det sikrer plane anlægsflader, så lækager og pitting ungås.

Vi anvender elektroniske dieseltester for sikre optimal funktionalitet, og motordrift, samt elektronisk autolog opmåling for kontrollere og sikre optimal opretning.

Laseropretning.

På vores motorværksted benytter vi den allernyeste teknologi til laseropretning af roterende motor, gear, pumper og andet udstyr. En præcis opretning giver maksimal ydelse og energibesparelse, samt øget levetid på lejer og koblinger.

Understøbning.

Vi anvender Epocast 36 til understøbning af motor, gear, pumper, generator, stævnerør mm. reparation og renovering af skrueaksler og propeller.

Reparation og renovering af skrueaksler, propellere og pitch propeller.

Med vores mange års erfaringer og dygtige medarbejdere, kan vi foretage overhaling i vores veludstyrede motorværksted med de rette metoder og materialer.

Installation og reparation af hydrauliske anlæg

Med efteruddannelse bliver vores servicemontører holdt up-to-date, da vi ved faglighed og kvalitet hænger sammen.

 

 


Website © Uptime